Haz

Ders programımız yüz yüz eğitim kararının açıklanması sebebiyle değişmiştir. Program detayları:

* Program, uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim olmak üzere iki kısımdır.

* 5 ve 6. sınıfların şubeleri salgın koşullarına göre ikiye bölünmüştür. İlk şubeler Pazartesi-Salı, ikinci şubeler Perşembe-Cuma okula geleceklerdir.

* 5 ve 6. sınıflar uzaktan eğitim derslerinde bölünmeyecektir.

* 7 ve 8. sınıflar mevcutları sebebiyle bölünmeden tek şube halinde yüz yüz eğitime katılacaklardır.

* 8. sınıflar Pazartesi-Salı, 7. sınıflar Perşembe-Cuma okula geleceklerdir.

Haz

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Uzaktan eğitimin devam etmesi sebebiyle ders programlarımızda güncelleme yapılmıştır. Sınıfınıza ait programa aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

May

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklmada yaklaşan Ramazan Bayramı ve mevcut tam kapanma koşullarına ek olarak bayramın denk geldiği haftanın 3 gününü de bayram tatiline idari izin olarak ekleyerek tüm haftayı tatil ilan etti.
Yapılan açıklamada 10, 11 ve 12 Mayıs 2021 tarihlerinde tüm kamu çalışanlarının idari izinli olduğu bildirilmişti. 13,14 ve 15 Mayıs tarihleri ise Ramazan Bayramı olması nedeni ile resmi tatildir.

Bu tarihlerde canlı ders yapılmayacaktır. Öğretmen ve öğrencilerimizi 9 günlük bayram tatili beklemektedir.

Nis

Bakanımız Ziya SELÇUK katıldığı canlı yayında İlk ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Sınavın hangi tarihte yapılacağı ileriki tarihlerde netlik kazanacak.

Nis

İçinde yaşadığımız doğanın da kendine göre bir takvimi var! Eskiler bu takvimi yıllarca tekrar eden olayları gözlemleyerek kesin olmayan çizgilerle belirlemişler ve bu takvime göre hareket etmişlerdir. Özellikle tarımda ve hayvancılıkta bu yazılı olmayan takvimi kullanarak günümüze kadar aktarmışlardır.