May

Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak, gidebilecekleri liseler hakkında bilgi edinmeleri amacıyla nitelikli okullara geziler düzenledik.

Şbt

2. dönem yeni öğretmenlerimizin aramıza katılması sebebiyle ders programlarımızda güncellemeye gidilmiştir.

Yeni ders programına alttaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ara

Ana sınıfı öğrencilerimiz ''Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'' kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi. Yörelerine ait yiyecekleri, türküleri, halk oyunlarını tanıdılar. Kültürümüzün parçası olan ürünlerimizin bulunduğu ''Yerli Malı Müzesi''ni oluşturdular. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

6. sınıflara Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılmasıyla birlikte tüm sınıflarımızın ders programlarında da yüzeysel değişiklikler yapılmıştır.

Mevcutların azalması sebebiyle 8-C ve 8-G sınıfları kapatılmıştır. Kursa devam eden öğrencilerimiz diğer sınıflara aktarılmıştır.

Ders giriş çıkış saatlerimizde değişiklik yoktur.

Giriş: 09.00  Çıkış:15.00

6. sınıfların kursu Pazar günleri yapılacaktır.

Ders programı ve 6. sınıf listeleri aşağıda listelenmiştir.

Eyl

DENEYAP ATÖLYESİ NEDİR?

İstanbul ilimizde de açılan Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde, 5-6. Sınıflara yönelik yenilikçi bir eğitim modeli esas alınarak tasarım-üretim, robotik-kodlama, elektronik programlama, yazılım teknolojileri, siber güvenlik, enerji teknolojileri, havacılık ve uzay, nanoteknoloji ve yapay zeka gibi alanlarda teorik ve uygulamalı eğitimler verilmesi planlanıyor.

Bu kapsamda 5 ve 6. sınıflar için DENEYAP Atölyeleri başvuruları 7 Ekim'de son buluyor. Başvurmayı unutmayınız. Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantılardan yararlanabilirsiniz.

Eyl

Tüm sınıfların listeleri hazırlanmıştır. Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Ağu

Bursluluk sınavına (İOKBS) yönelik olarak yaptığımız denemelerin cevap anahtarı yayımlandı. (5-6-7.sınıflar)

Ağu

Yeni dönem için Destekleme ve Yetiştirme Kursu İş Takvimi açıklandı. Buna öğretmenlerimiz için başvuru tarihi 20-23 Ağustos olarak belirlendi. Öğrencilerimiz ise başvurularını 24-30 Ağustos arasında yapabilecekler. Başvuru yapmak için https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Öğrenci Başvurusu İçin İşlem Basamakları:

-Öğrenci bilgileri ile ekurs.gov.tr adresine girilir.

-Öğrenci işlemleri

-Kurs başvuru işlemleri

-Açılan penceredeki istenilen bilgiler girilir. ( İl-İlçe-Okul-Tel No)

-Ders ve öğretmen seçimleri yapılır. ( 6 ders için de seçim yapınız.)

-Seçilen dersler altta yer alacaktır.

-Kaydet vb. bir işlem yapmanıza gerek kalmadan çıkış işlemini yapabilirsiniz

Ağu

Geçtiğimiz yıl Kitap Okuma Projesinde birinciliği elde eden öğrencimiz ''Zeynep Gönülce'' ödülünü okul idaremizden teslim aldı. En çok kitap okuma kategorisinde 251 puan alarak bisiklet ödülünü almaya hak kazandı. Öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

Ağu

Her dönem farklı etkinlik ve çalışmaların yapıldığı Ana Sınıfımızın kontenjanı dolmak üzere. Geç kalmadan kayıtlarınızı yaptırınız. Kayıt için okula uğramanız yeterlidir.

Ağu

Kayıt işlemi için okulumuzu 9.30-16.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Haz

5-6-7. sınıf Dönem Sonu Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı.

Haz

15 Haziran Salı günü 5-6-7. sınıflarımız için deneme programı hazırlanmıştır.

Denemede sınıflarımızın eksikleri ölçülerek ''Telafi Eğitimi'' kapsamında bu konulara ağırlık verilecektir.

7. sınıflar deneme başlangıç-bitiş saatler     : 10:30 - 12:30

5-6. sınıflar deneme başlangıç-bitiş saatleri : 13:00 - 15:00

*Salı günü yüz yüze eğitim dersleri yapılmayacaktır.

*Deneme ücretsiz olup tüm 5-6-7. sınıfların katılımı önemlidir.

Haz

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik. Fuarın açılışını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürümüz Saim TAŞDEMİR ile diğer Okul Müdürlerimiz birlikte gerçekleştirdi. Birbirinden yaratıcı projelerin yer aldığı fuarımızda öğrencilerimizin projeleri ilgi ile incelendi. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Beyhan Sağır fuarda ''Ebru'' sanatı ile ilgili çalışmalar yaptı. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.