VOLEYBOL KIZ TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

Eyl

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel, ahlaki vb. gelişiminde okul-aile iş birliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz. Görüşme öncesinde öğretmenlerimizden randevu almayı unutmayınız.

NOT: İdari birim ve rehberlik birimiyle yapılacak görüşmeler için telefonla randevu alınması rica olunur.

SINIF LİSTELERİMİZ HAZIRLANDI

Mrt

Okulumuz öğrencileri 8 Mart Çarşamba  günü İski´ye ait Ataköy ve İkitelli´de bulunan arıtma tesislerini ziyaret etmişlerdir. Öncelikli olarak İ ski Ataköy İleri Biyolojik Arıtma Tesisini ziyaret eden öğrencilerimize burada tesis mühendisleri tarafından seminer verilmiştir. Son derece verimli geçen bu seminerin  ardından öğrencilerimize yönelik tesis gezisi düzenlenmiş, buradaki gezi tamamlandıktan sonra İkitelli İçme Suyu Arıtma Tesisine  hareket edilmiştir. Burada da katıldıkları seminer sonrasında öğrencilerimiz tesisi gezerek içme sularının nasıl arıtıldığını gözlemleme şansını yakalamışlardır. İski tarafından ikram edilen yemek sonrasında öğrencilerimiz okulumuza dönmüşlerdir.

Mrt

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem 5 - 6 - 7  - 8 . sınıflar sınav takvimi belli oldu. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı. Öğrencilerimizde yerli tüketimin bilinçli olarak artması amacıyla yerli malı kullanımının önemi vurgulandı.

Değerli Velimiz,

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız bu Cumartesi başlıyor.

6-7-8. sınıfılarımızın eğitim göreceği kurslarımız hafta sonu her cumartesi yapılacaktır.

Saatler: 09.00-15.00

Cumartesi

8 Ders Saati

Eyl

Sınıf ders programımız güncellendi. Yeni programa allttaki  bağlantılardan ulaşabilirsiniz. (28.11.2022)

Eyl

5-6-7-8. sınıf listelerimiz hazırlandı.

Sabah Giriş: 07.50     Çıkış: 13.15

Öğle Giriş: 13.50     Çıkış: 19.15

Tem

5. sınıf kesin kayıt işlemleri için 10.00-16.00 saatleri arasında okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Haz

Yaz okulu ile Destekleme ve Yetiştirme Kursu 4 Temmuz'da başlıyor.

Yaz okulu 5-6. sınıflar ve 7-8. sınıflar olarak iki grupta yapılacaktır.

Yaz okulunda Matematik ve İngilizce dersleri verilecektir.

Matematik: 12 saat

İngilizce: 12 saat

Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri olmak üzere haftada toplam 24 saat ders yapıalcaktır.

Saatler: 09.30-16-30

1-28 Ağustos

Destekleme ve Yetiştirme Kursu 8. sınıflara yönelik olarak açılacaktır.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Sosyal Bilgiler dersleri verilecektir.

Dersler; Pazartesi, Salı, Çarşamba  olmak üzere günde 6 saat oalrak toplamda 18 saat yapılacaktır.

Saatler: 09.30-14.30

4 Temmuz - 28 Ağustos

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Haz

İstanbulu dünü ve bugünüyle anlatmaya çalıştığımız "Benim Şehrim, Benim Medeniyetim" isimli projemiz İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen eğitimde iyi örnekler yarışmasında ödüle layık görülmüştür.

Proje yürütücüsü Mustafa ARİ hocamızı ve emeği geçen diğer hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul projesi kapsamında İstanbul Medipol Üniversitesi iş birliği ile öğrencilerimize ''Ağız Bakımı ve Oral Hijyen'' konulu eğitim verildi.