Mrt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem  5 - 6 - 7  - 8 . Sınıflar I. Sınav Takvimi belli oldu. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

NOT: Bakanlıktan gelecek sınav uygulaması  talimatı  doğrultusunda gerektiği takdirde sınav takviminde güncelleme yapılacaktır.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem  5 - 6 - 7  - 8 . Sınıflar II. Sınav Takvimi belli oldu. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

NOT: Bakanlıktan gelecek sınav uygulaması  talimatı  doğrultusunda gerektiği takdirde güncelleme yapılacaktır.

Eyl

Ders programlarında  değişiklikler yapılmıştır.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Dönemi öğretmen ve sınıf ders programları hazırlanmıştır.

2023 / 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  KAYITLARI HAKKINDA BİLGİ

Mrt

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem 5 - 6 - 7  - 8 . sınıflar sınav takvimi belli oldu. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

YUNUS EMRE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Sayın Veli,

Okul-Aile Birliğinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 19/10/2022 Çarşamba günü saat 14.00'te okulumuz  Konferans Salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Bilgilerinize ve Genel Kurul Toplantısına katılmanızı önemle rica ederim.

11/10/2022

Saim TAŞDEMİR

TOPLANTI GÜNDEMİ :

1-Birlik başkanı tarafından toplantının açılışı,

2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,

3-Açık oy ile Veli Üyeler arasından Divan Başkanı ve 2 Katip üye seçilmesi,

4-Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, rapor üzerinde görüşmeler,

5-Denetleme Kurulu raporunun okunması,görüşülmesi,

6-Yönetim Kuruluna  5 asil 5 Yedek üyenin liste halinde açık oyla seçilmesi,

7-Denetleme Kuruluna Öğretmenler Kurulunca seçilmiş 2 asıl 2 yedek üye ile veliler

arasından 1 asil 1 yedek üyenin seçilmesi,

8-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyetlerinin ayrı ayrı ibraya sunulması

9- 2022-2023 tahmini bütçesinin görüşülmesi,

10-İhtiyaçların görülmesi ve harcama yapmak üzere Yönetim kurulunun yetkilendirilmesi,

11-Dilek ve Temenniler,

12-Kapanış.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen deneme sınavının cevap anahtarı yayımlandı.

Nis